zaterdag 22 december 2007

Drie is teveel

Na een aantal maanden repertetie was het afgelopen zaterdag (15 december) eindeljk zover. De de opvoeirng van Drie is teveel . In dit blijspel had ik een dubbelrol. Ik was de butler Emiel en Michel Link een raar ventje.(zie de foto dan zie je het zelf)










Zoals altijd waren wij (de spelers) de gehele zaterdag al aanwezig in het buurtcentrum waar de uitvoering zou zijn. Het decor stond al klaar. Dat hadden we de zondag ervoor gedaan. We konden dus direct beginnen met de genereale repititie. En zoals het altijd gaat was deze niet echt goed. Maar ja zoals ze zeggen een slechte generale is een goed uitvoering. Dat was het ook. Aleen ging het weer snel voorbij. We waren zo door het eerste bedrijf heen. Daarna was er een pauze en gingen we verder met het tweede en derde bedrijf. Na het buigen en het ontvangen van het aplause was er tijd voor een feest.

De toneelgroep bestaat dit jaar 30 jaar en daarom haden we live muziek. Het was een zangeres die veel Amsterdamse nummers zong. Samen met de rest van de spelers heb ik lekker gedans en meegezongen.

1 opmerking:

GeeJee zei

De linkerfoto is toch een geknipte scène uit Voyage of the Damned van Doctor Who? ;-) Erg leuk om die twee totaal verschillende rollen te zien, ik zou je op de foto rechts niet eens herkend hebben. En nog welkom in de wondere blogwereld!